Vragen? Bel Pruis witgoedservice 0800-2255325

Droger reparatie Westervoort, de beste service Pruis Witgoedservice Arnhem en omstreken

Droger reparatie Westervoort

Een wasdroger is vooral in regenachtig Nederland een belangrijk witgoedapparaat. Er kunnen veel verschillende redenen zijn waarom een droger niet goed meer functioneert of zelfs helemaal niets meer doet. Vaak is een euvel na de gestelde diagnose betrekkelijk eenvoudig te verhelpen. De monteur van Pruis Witgoedservice weet door zijn kennis en jarenlange expertise vaak snel wat het probleem is en meestal hebt u de droger binnen 24 uur weer draaiende. Soms is een reparatie niet rendabel omdat de kosten bijvoorbeeld erg hoog zijn of omdat de droger in zijn geheel niet meer in goede staat verkeert en er op korte termijn ook andere problemen te verwachten zijn. In zo’n geval zal de monteur u dat natuurlijk vertellen.

Pruis Witgoedservice Arnhem en omstreken

Pruis Witgoedservice is in Arnhem gevestigd en verricht reparaties door heel Arnhem en omstreken. Naast de basisopleiding heeft de monteur van Pruis Witgoedservice merk-specifieke cursussen gevolgd waardoor hij drogers van alle voorkomende merken kan repareren. Hij voert zo vaak droger reparaties Westervoort uit, dat hij vaak al door een telefoontje weet waar hij de oorzaak van het probleem moet zoeken. Hij weet daarom ook welke onderdelen hij mee moet nemen – als hij die heeft liggen, de monteur gebruikt uitsluitend merkonderdelen – en daardoor kan hij vaak meteen de reparatie uitvoeren. Soms is het niet nodig dat hij komt en kan hij de klant uitleggen wat deze kan doen om het euvel te verhelpen. Ook dat valt onder de service van Pruis Witgoedservice!

 

Daarom belt u Pruis Witgoedservice

  • Vast aanvangstarief, geen aparte voorrijkosten;
  • Zowel particulieren als bedrijven;
  • Repareert alle merken drogers en ander witgoed;
  • Vaak dezelfde dag gerepareerd;
  • Duidelijke en eerlijke uitleg en advies;
  • Uitsluitend gebruik van merkonderdelen;
  • Eenvoudig betalen via mobiel pinapparaat;
  • Veelomvattende, uitstekende service.

 

Vast aanvangstarief

Voor een droger reparatie Westervoort betaalt u bij Pruis Witgoedservice een vast aanvangstarief. U hoeft geen aparte voorrijkosten te betalen als u in Arnhem en omstreken woont. Bij het aanvangstarief behoort o.a. het eventuele doormeten, openmaken van de machine, vaststellen van het probleem – ongeacht hoeveel tijd dit in beslag neemt – en het berekenen van de kosten voor reparatie. Alle bevindingen worden met u besproken en de monteur geeft u een deskundig advies. Indien mogelijk voert de monteur de reparatie meteen uit, waarna de droger weer aangesloten en getest wordt. In de meeste gevallen is uw droger binnen 24 uur na uw melding gerepareerd. De monteur heeft een mobiel pinapparaat bij zich, pinnen is daarom geen probleem. Als de wasdroger niet gerepareerd kan worden en u besluit bij ABO Witgoed een andere droger te kopen, dan krijgt u 25 euro op uw aankoop retour.

 

Waarvoor kunt u Pruis Witgoedservice bellen

Niet alleen voor een droger reparatie Westervoort belt u ons, wij staan ook voor u klaar als uw wasmachine, vaatwasser, of koelkast het niet meer doet. Bedrijven betalen hetzelfde aanvangstarief als particulieren. Storingen kunt u telefonische doorgeven of via onze website. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact op om de droger reparatie Westervoort uit te voeren.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact