Vragen? Bel Pruis witgoedservice 0800-2255325

Koelkast reparatie Westervoort? Daarvoor belt u Pruis Witgoedservice Arnhem en omstreken

Koelkast reparatie Westervoort

Een koelkast reparatie Westervoort kan een kostbare aangelegenheid zijn wanneer het een koeltechnisch defect betreft, maar er zijn ook tal van andere oorzaken voor een kapotte koelkast die gelukkig heel wat eenvoudiger te verhelpen zijn. Een kapotte thermostaat, verstopte leidingen of een niet meer goed sluitende deur zijn daar voorbeelden van. De monteur van Pruis Witgoedservice heeft de oorzaak meestal snel gevonden, soms zelfs al tijdens het telefonische contact waarin de storing gemeld wordt. Meestal hebt u diezelfde dag nog een koelkast die het weer prima doet – mits er geen onderdeel besteld hoeft te worden – of een duidelijk en eerlijk advies dat vervanging van het apparaat een betere optie is.

 

U betaalt geen voorrijkosten

Pruis Witgoedservice werkt in heel Arnhem en omstreken met het zelfde aanvangstarief, ongeacht de verreden afstand. Voor dit aanvangstarief verricht de monteur eventuele metingen en komt hij met een diagnose van het probleem. Hij bespreekt met u zijn bevindingen en zal u een deskundig en onafhankelijk advies geven. Als u besluit de koelkast reparatie Westervoort uit te laten voeren, gebeurt dat vaak meteen. De monteur heeft veel onderdelen bij zich, maar het kan natuurlijk voorkomen dat er toch een onderdeel besteld moet worden. In dat geval laat de reparatie wat langer op zich wachten. Wilt u de koelkast niet meer laten repareren en koopt u een andere koelkast bij ABO Witgoed in Arnhem, dan krijgt u 25 euro op het aankoopbedrag terug.

 

Waarom zou u Pruis Witgoedservice bellen

  • Geen voorrijkosten in Arnhem en omstreken;
  • Vast aanvangstarief voor zowel particulieren als bedrijven;
  • Voor alle merken koelkasten;
  • Duidelijke uitleg en onafhankelijk advies;
  • Meestal binnen 24 uur gerepareerd;
  • Alleen merkonderdelen worden gebruikt;
  • 6 maanden garantie op de reparatie;
  • De monteur heeft een mobiel pinapparaat;
  • Uitstekende service.

 

Voor alle merken koelkasten

Pruis Witgoedservice voert koelkast reparaties Westervoort  aan alle bekende én onbekende merken uit. De monteur kent door zijn jarenlange ervaring en door het volgen van speciale cursussen alle merken. Of u nu een Brandt koel-vriescombinatie heeft, een Proline tafelmodel koelkast of een ingebouwde Siemens, de monteur van Pruis Witgoedservice kent ze allemaal. Wij werken in principe alleen met merkonderdelen, maar als u bijvoorbeeld een Whirlpool koelkast heeft waarvan de thermostaat kapot is, dan gebruiken wij een ander merk thermostaat omdat Atea, de fabrikant van thermostaten voor Whirlpool – en voor Bauknecht – failliet is. Als de koelkast is gerepareerd, testen wij hem en zetten hem weer netjes op zijn plaats.

 

Pruis Witgoedservice voor reparaties aan alle witgoedapparaten

Wij zijn niet voor niets een witgoedservice en u kunt bij ons dan ook terecht voor alle mogelijke reparaties aan witgoed apparaten. Ook ovens vallen onder witgoed, al zijn deze lang niet altijd wit. Wij rekenen niet alleen particulieren tot onze klanten, maar werken ook voor bedrijven. U kunt een storing via de website doorgeven, maar u kunt ook bellen. Wij maken zo snel mogelijk een afspraak voor het uitvoeren van de koelkast reparatie Westervoort.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact