Vragen? Bel Pruis witgoedservice 0800-2255325

Vaatwasser reparatie Westervoort, Pruis Witgoedservice Arnhem en omstreken, snel en goed

Vaatwasser reparatie Westervoort

Hoewel al in 1850 de eerste afwasmachine werd gepatenteerd, duurde het nog zo’n 125 jaar voor dit apparaat zijn weg vond naar de West-Europese huishoudens. Het belangrijkste onderdeel van de vaatwasser zijn de sproeiarmen, die al ronddraaiend heet water spuiten. Als deze verstopt raken, wordt de vaat niet goed schoon. Ook wordt er dan vaak meer water richting de deur gespoten, die dan water kan gaan lekken. Andere veel voorkomende problemen zijn een defecte afvoerpomp, verstopte filters of een kapot verwarmingselement. Het schoonmaken of vervangen van de sproeiarmen kunt u vaak zelf, voor andere vaatwasser reparaties Westervoort kunt u beter een monteur inschakelen.

 

Pruis Witgoedservice repareert alle merken

De monteur van Pruis Witgoedservice verstaat zijn vak. Hij heeft de servicecertificaten van de meeste witgoedmerken behaald en door zijn jarenlange expertise kent hij alle merken vaatwassers als zijn broekzak. Hierdoor kan hij vaak bij het telefonische contact over de storing al nagaan wat het probleem is. Soms kan hij de klant al vertellen wat deze zelf kan doen, anders wordt er een afspraak gemaakt en zal de monteur de eventueel te vervangen onderdelen al bij zich hebben, mits hij ze op voorraad heeft. Zo kunnen de meeste vaatwasser reparaties Westervoort binnen 24 uur geregeld zijn. Op de reparatie krijgt u drie maanden garantie. Betalen hoeft geen probleem te zijn, de monteur heeft een mobiel pinautomaat bij zich.

 

Daarom belt u Pruis Witgoedservice

  • Voor alle merken vaatwassers;
  • 6 maanden garantie op de reparatie;
  • Ook voor reparaties aan ander witgoed;
  • In Arnhem en omstreken géén voorrijkosten;
  • Vast aanvangstarief;
  • Onafhankelijk advies en duidelijke uitleg;
  • Reparaties meestal binnen 24 uur;
  • Alleen gebruik van originele merkonderdelen;
  • Betaling contant of via mobiel pinapparaat;
  • Pruis Witgoedservice komt zijn afspraken na.

 

Geen voorrijkosten in Arnhem en omstreken

Waar in Arnhem en omstreken u ook woont, Pruis Witgoedservice rekent voor een vaatwasser reparatie Westervoort geen voorrijkosten. In plaats daarvan betaalt u een aanvangstarief van 35 euro. Voor dit bedrag bekijkt de monteur de vaatwasser, verricht eventuele metingen en stelt hij de oorzaak van het probleem vast, ongeacht hoeveel tijd dit kost. Daarna overlegt hij met u wat het beste gedaan kan worden. Vaak kan de afwasmachine meteen gerepareerd worden, maar als er een onderdeel besteld moet worden, duurt het wat langer. Een enkele keer blijkt een vaatwasser reparatie Westervoort niet rendabel, bijvoorbeeld omdat de kosten erg hoog zijn of omdat ook andere onderdelen van de afwasmachine elk moment kapot kunnen gaan. Koopt u bij ABO Witgoed in Arnhem een andere vaatwasser, dan krijgt u op vertoon van het betalingsbewijs van Pruis Witgoedservice 25 euro op het aankoopbedrag terug.

 

Reparaties aan andere witgoedapparaten

U kunt bij Pruis Witgoedservice terecht voor alle voorkomende reparaties aan alle merken en soorten witgoed. Dit geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven, zoals de horeca, ziekenhuizen. Ook voor bedrijven rekenen wij met hetzelfde aanvangstarief.

Een storing kunt u op elk tijdstip via de website doorgeven, maar natuurlijk kunt u ook bellen voor een vaatwasser reparatie Westervoort en andere witgoed reparaties.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact