Vragen? Bel Pruis witgoedservice 0800-2255325

Wasmachine monteur Westervoort nodig? Bel Pruis Witgoedservice

Wasmachine monteur Westervoort

Van alle witgoed reparaties komt een wasmachine reparatie het vaakst voor. Dit komt onder andere omdat de wasmachine verhoudingsgewijs het vaakst kapot gaat. Dit komt omdat hij zwaarder belast wordt dan andere witgoed apparaten en de gebruikte elektronica gevoelig is voor storingen. Bovendien hebben de bewegende delen sneller last van slijtage. Een andere reden voor het vaak voorkomen van wasmachine reparaties is dat een reparatie al snel rendabel is. Een nieuwe wasmachine is duur en iedereen wil zo lang mogelijk met zijn wasmachine doen, daarom belt de consument eerder een wasmachine monteur Westervoort dan dat men iemand belt voor het repareren van de koelkast.

 

Pruis Witgoedservice

De wasmachine monteur Westervoort van Pruis Witgoedservice repareert alle merken wasmachines, van AEG tot Zanussi. Hij heeft jarenlange ervaring en veel merk-specifieke cursussen gevolgd. Door zijn vakmanschap én omdat hij veel onderdelen op voorraad heeft, kunnen reparaties snel worden uitgevoerd. Meestal hebt u binnen 24 uur weer een werkende wasmachine. Als de machine niet gerepareerd kan worden of wanneer een reparatie zo duur uitvalt dat deze niet opweegt tegen de kosten voor een nieuwe wasmachine, zal de monteur u dat altijd eerlijk vertellen. Soms ook is de reparatie niet zo heel duur, maar is het gezien de staat van de hele machine toch niet rendabel om hem te laten maken omdat andere mankementen te verwachten zijn. Pruis Witgoedservice overlegt altijd met u de mogelijkheden.

 

Waarom Pruis Witgoedservice

  • Vast aanvangstarief, geen voorrijkosten;
  • Voor particulieren en bedrijven;
  • Alle wasmachine merken en overig witgoed;
  • Meestal binnen 24 uur gerepareerd;
  • Goede uitleg over de nodige reparatie;
  • Tevens deskundig advies;
  • Uitsluitend merkonderdelen worden gebruikt;
  • U betaalt eenvoudig via mobiel pinapparaat;
  • Uitstekende service.

 

Aanvangstarief

De wasmachine monteur Westervoort van Pruis Witgoedservice werkt met een vast aanvangstarief. U betaalt geen aparte voorrijkosten. Voor het aanvangstarief wordt de wasmachine bekeken en wordt het probleem vastgesteld, hoe lang dit ook mag duren. Vervolgens worden de reparatiekosten berekend en wordt dit met u overlegd. U kunt daarbij rekenen op deskundig advies. Vaak kan de wasmachine meteen gerepareerd worden, niet in de laatste plaats omdat de monteur door het telefonische contact vaak al een idee heeft waar het probleem zit. Daarom heeft hij vaak het te vervangen onderdeel al bij zich. Na de reparatie zet hij natuurlijk de wasmachine weer op zijn plaats en sluit hij alles weer aan. U kunt contant betalen, maar ook pinnen via het mobiele pinapparaat dat de wasmachine monteur Westervoort bij zich heeft.

 

Wat doen wij nog meer

Pruis Witgoedservice kunt u natuurlijk ook bellen voor reparatie aan uw andere witgoed apparaten zoals vaatwasser, wasdroger, oven, koelkast, diepvriezer. Wij zijn er voor bedrijven en particulieren. In heel Arnhem en omstreken. U kunt de storingen 24 uur per dag, zeven dagen per week via internet doorgeven. De wasmachine monteur Westervoort van Pruis Witgoedservice neemt vervolgens contact met u op om een afspraak te maken.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact