Vragen? Bel Pruis witgoedservice 0800-2255325

Wasmachine reparatie Westervoort snel en goed Pruis Witgoedservice Arnhem en omstreken

Wasmachine reparatie Westervoort

U kent het wel, u bent net terug van vakantie, hebt een flinke stapel wasgoed en dan houdt de wasmachine er ineens mee op. De garantie is net verlopen of de service van uw witgoeddealer voldoet niet geheel aan de verwachtingen. Gelukkig kunt u in deze en nog veel meer voorkomende gevallen Pruis Witgoedservice Arnhem en omstreken bellen. Wij schieten u zo snel mogelijk te hulp en meestal kunt u binnen 24 uur uw wasmachine weer gebruiken. Als de reparatiekosten hoog uitvallen of als de verwachting is dat andere onderdelen nu ook snel kapot zullen gaan en de aanschaf van een andere wasmachine daarom een betere optie is, zullen wij u dat eerlijk zeggen.

 

Pruis Witgoedservice

Pruis Witgoedservice is gevestigd in Arnhem en verleent door heel Arnhem en omstreken zowel voor bedrijven als particulieren tegen hetzelfde aanvangstarief zijn diensten. Dat wil zeggen dat u geen aparte voorrijkosten betaalt voor een wasmachine reparatie Westervoort. Bij het aanvangstarief is de diagnose van het probleem, het doormeten, het berekenen van de reparatiekosten en het geven van uitleg en advies inbegrepen. Door zijn jarenlange expertise en de speciale cursussen die de monteur heeft gevolgd, kunt u Pruis Witgoedservice voor elk merk wasmachine inschakelen. Of het nu om de bekende merken als AEG of Siemens gaat of de onbekendere namen als Creda of Siltal. Soms blijkt het zelfs mogelijk om via de telefoon een diagnose te stellen en de machine weer aan de praat te krijgen.

 

Daarom Pruis Witgoedservice

  • Voor bedrijven en particulieren;
  • Geen aparte voorrijkosten;
  • Alle merken wasmachines en ander witgoed;
  • Veelal binnen 24 uur gerepareerd;
  • Eerlijk advies en goede uitleg;
  • Gebruik van merkonderdelen;
  • Betaal eenvoudig met mobiel pinapparaat;
  • Uitstekende Service.

 

Waar kunt u ons nog meer voor inschakelen

U kunt Pruis Witgoedservice niet alleen inschakelen voor een wasmachine reparatie Westervoort, maar ook voor reparaties aan uw koelkast, diepvriezer, oven, vaatwasser, wasdroger, enzovoort. Toch is het wel de wasmachine waaraan wij de meeste reparaties doen. Dit heeft te maken met het feit dat een wasmachine meer storingsgevoelig is dan de meeste andere witgoed apparaten in verband met de gevoelige elektronica, de bewegende delen van de wasmachine én de belasting van het apparaat. Naast storingen aan de elektronica komen verstopte leidingen en lekkages, slijtage en losgetrilde onderdelen relatief veel voor. Andere apparatuur wordt doorgaans ook sneller vervangen als deze het niet meer doet. Jammer, want een reparatie is beter voor het milieu én voor uw portemonnee.

 

Pruis Witgoed Service

Wij houden van ons werk, zowel van het repareren van witgoed als de omgang met de klanten. Wij komen onze afspraken na en zijn niet te beroerd nog wat extra op ons te nemen. Leest u de beoordelingen van onze klanten maar eens op de website. Wij schrijven Service dan ook met een hoofdletter S. U kunt uw wasmachine reparatie Westervoort daarom met een gerust hart overlaten aan Pruis Witgoedservice.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact