Vragen? Bel Pruis witgoedservice 0800-2255325

Witgoed monteur Westervoort nodig? Pruis Witgoedservice snel en goed

Witgoed monteur Westervoort

Witgoed is de benaming voor huishoudelijke apparaten die in principe niet draagbaar zijn en wegens een aansluiting op gas, elektriciteit en/of water een min of meer vaste plek in de woning hebben. Omdat veel van deze apparaten wit zijn – zeker in het verleden was dit bijna altijd het geval – is de naam witgoed ontstaan. Tot het witgoed behoren onder andere wasmachines, koelkasten, ovens en vaatwassers. Naast witgoed bestaat er ook nog bruingoed (geluidsapparatuur en televisies) en grijsgoed (computers). Door de eigenschappen van het witgoed – niet draagbaar en met een vaste plek – komt een witgoed monteur Westervoort altijd aan huis om een apparaat te repareren.

 

Pruis Witgoedservice

Een witgoed monteur Westervoort komt dus altijd ‘voorrijden’ en daar zijn natuurlijk kosten mee gemoeid. Maar Pruis Witgoedservice rekent geen voorrijkosten in Arnhem en omstreken, hoe ver de monteur ook moet rijden. In plaats daarvan werkt Pruis Witgoedservice met een vast aanvangstarief van 35 euro, wat zowel voor particulieren als bedrijven geldt. Hiervoor komt de monteur voorrijden, bekijkt het apparaat, meet het apparaat eventueel door en stelt vast wat de oorzaak van het probleem is. Tevens berekent hij wat een reparatie gaat kosten en overlegt zijn bevindingen met de klant. Omdat de monteur altijd diverse onderdelen bij zich heeft, kan een witgoed apparaat vaak meteen gemaakt worden. U kunt contant betalen, maar ook via het mobiele pinapparaat wat de monteur bij zich heeft. Op de reparatie hebt u 6 maanden garantie.

 

Daarom laat u Pruis Witgoedservice komen

  • In Arnhem en omstreken betaalt u géén voorrijkosten;
  • Vast aanvangstarief van 35 euro;
  • Voor alle soorten en merken witgoed;
  • Garantie van 6 maanden op de reparatie;
  • Meestal binnen 24 uur gerepareerd;
  • Originele merkonderdelen;
  • Betalen kan contant of via mobiel pinapparaat;
  • Betrouwbaar en onafhankelijk advies;
  • Komt zijn afspraken na.

 

Voor alle soorten en merken witgoed

De witgoed monteur Westervoort van Pruis Witgoedservice kunt u voor veel soorten en merken witgoed inschakelen. De monteur heeft certificaten behaald voor de meeste merken witgoed en andere merken kent hij door zijn jarenlange ervaring. Vaak kan hij bij een telefonische melding al vaststellen wat het probleem is. In sommige gevallen is het dan niet eens nodig dat hij komt omdat hij de klant kan uitleggen hoe deze het euvel eenvoudig kan verhelpen. Het kan echter ook voorkomen dat een reparatie zo duur wordt dat die niet meer rendabel is. In dat geval zal de monteur dit eerlijk aan u voorleggen.

 

Betrouwbare afspraken

Niets zo vervelend als uren moeten wachten op een monteur – of bijvoorbeeld pakketbezorger – die maar niet komt. Dat weten wij zelf ook maar al te goed en daarom maken wij realistische afspraken die wij na kunnen komen. Leest u de bevindingen van onze klanten elders op de website er maar eens op na. Ook in andere opzichten kunt u rekenen op Pruis Witgoedservice. Of dat nu over de tarieven of het bestellen van onderdelen gaat. De witgoed monteur Westervoort van Pruis Witgoedservice staat altijd met een eerlijk en duidelijk verhaal voor u klaar!

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact