Vragen? Bel Pruis witgoedservice 0800-2255325

Witgoed reparatie Groesbeek, Pruis Witgoedservice rekent geen voorrijkosten

Witgoed reparatie Groesbeek

Onder witgoed verstaan we grote huishoudelijke apparaten die een aansluiting op gas, water en/of elektriciteit hebben en daardoor een min of meer vaste opstelling in de woning hebben. Bovendien zijn deze apparaten in principe niet draagbaar. Hieruit volgt meteen dat een reparatie aan witgoed altijd bij de klant thuis – of in het bedrijf – plaatsvindt. Er is een tijd geweest dat de consument snel een nieuw apparaat kocht als het oude kapot ging. Dit had enerzijds te maken met de verwachte hoge reparatiekosten, anderzijds met de ontwikkelingen die plaatsvonden op het vlak van energiezuinigheid van het witgoed. Het was vaak aantrekkelijker om een nieuw, energiezuinig apparaat te kopen dan de oude te laten repareren. Tegenwoordig wordt witgoed weer vaker gerepareerd.

Witgoed reparatie Groesbeek door Pruis Witgoedservice

Pruis Witgoedservice is gevestigd in Arnhem en omstreken, Arnhem. Voor de hele provincie rekenen wij geen voorrijkosten. Pruis Witgoedservice werkt met een aanvangstarief van 35 euro. Hiervoor wordt het apparaat nagekeken, worden eventuele metingen verricht, wordt de diagnose van het probleem gesteld en de bevindingen van de monteur worden duidelijk met u besproken. Vaak kan de monteur de witgoed reparatie Groesbeek meteen uitvoeren. Een enkele keer moet er een onderdeel besteld worden en in een enkel geval is een reparatie niet meer rendabel. Ook dit wordt eerlijk met u als klant besproken. Pruis Witgoedservice werkt samen met ABO Witgoed in Arnhem en als u besluit daar een vervangend apparaat te kopen, krijgt u 25 euro korting.

 

Waarom zou u Pruis Witgoedservice bellen

  • In Arnhem en omstreken worden géén voorrijkosten gerekend;
  • Slechts 35 euro aanvangstarief;
  • Voor alle witgoed apparaten van alle merken;
  • 6 maanden garantie op de reparatie;
  • Bijna altijd binnen 24 uur gerepareerd;
  • Gebruik van originele merkonderdelen;
  • Betaling contant of via mobiel pinapparaat;
  • Betrouwbaar en deskundig advies;
  • Pruis Witgoedservice komt zijn afspraken na.

Alle witgoed apparaten van alle merken

Pruis Witgoedservice voert witgoed reparaties Groesbeek uit aan alle soorten en merken witgoed. De monteur is door het volgen van speciale cursussen én door jarenlange ervaring bekend met alle merken witgoed. Ook voor de speciale apparatuur in bijvoorbeeld de horeca of instellingskeukens kunt u Pruis Witgoedservice bellen. Bedrijven betalen net als particulieren het aanvangstarief van 35 euro. U krijgt op de uitgevoerde reparatie 6 maanden garantie. Wij werken overigens alleen met originele merkonderdelen. Alleen in het geval dat een bepaald onderdeel niet meer te leveren is, zoekt de monteur naar een alternatief. U kunt de betaling contant of via het mobiele pinapparaat van Pruis Witgoedservice voldoen.

Betrouwbaar en deskundig

Als u de klantervaringen op onze website leest, zal u wellicht opvallen dat Pruis Witgoedservice steeds netjes op het afgesproken tijdstip komt. Wij weten hoe kostbaar uw tijd is, misschien hebt u wel speciaal vrij genomen om de monteur te ontvangen. Ook op ander vlak is de monteur betrouwbaar en deskundig. Een storingsmelding kunt u via de website doorgeven of telefonisch. Wij hopen dat ook u uw vertrouwen in Pruis Witgoedservice zult stellen en dat u uw witgoed reparatie Groesbeek door ons zult laten uitvoeren.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact